Over mij

fysiotherapie ontspanning marchien dostIn 1997 ben ik als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool in Groningen afgestudeerd. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken. Door de jaren heen heb ik een goed beeld gekregen hoe ik een praktijk eruit wil laten zien en hoe het beste te behandelen.

Wat mij tijdens het werken is opgevallen is dat veel klachten ontstaan door verschillende componenten. Er wordt in ons dagelijks leven veel van ons gevraagd (werk/gezin/sociaal leven) daardoor rennen we van hot naar her. We gunnen ons zelf te weinig ‘eigen tijd’. Ons lijf en gedachten zijn de gehele dag aan het werk. Hierdoor heeft het weinig tijd om te herstellen .
Ik zeg vaak dat de accu (lichaam en geest) niet geheel opgeladen wordt waardoor klachten makkelijker kunnen ontstaan. Je hebt minder weerstand.

Ik heb me de laatste jaren meer en meer gespecialiseerd in Nek-, Schouder- en Armklachten. Mijn kennis hierin is groot! Voor nek-, schouder-, en armklachten ben je zeker bij mij in goede handen.

Gedurende mijn werkzaamheden als fysiotherapeut heb ik verschillende cursussen gedaan om mijn kennis en handelen te verbeteren/vergroten. Om de kwaliteit te garanderen en de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie te volgen is het volgen van cursussen voor mij een pre.

Twijfel niet en bel DO IT op nummer 06 – 129 458 04

Laat je behandelen voor je klachten en neem de tijd voor jezelf!