Praktijk in Briltil

DO IT Fysiotherapie & Ontspanning is een praktijk die zich richt op klachten van het bewegingsapparaat en op het welbevinden van lichaam en geest.
Het samenspel van lichaam en geest staat in de praktijk centraal. Om optimaal te functioneren moeten beide in balans zijn! Indien nodig zal op beide elementen het behandelplan worden afgestemd.

Fysiotherapie

Ervaar je hinder, pijn of bewegingsbeperking bij dagelijkse activiteiten, denk dan eens aan een behandeling van een fysiotherapeut. Gezien de complexiteit van ons lichaam kan niet iedere therapeut overal alles over weten. Het is daarom beter om met je klacht naar een fysiotherapeut te gaan met specialisaties. DO IT is gespecialiseerd in nek- schouder- en armklachten.

Ontspanning

Bij praktijk Do it kan je tevens terecht voor een ontspannende massage. Even helemaal niets hoeven en genieten van de ontspanning. Zo laad je lijf zich weer helemaal op en kan je er weer een tijdje tegenaan. Ook leuk als cadeau te geven/krijgen.

Over nek, schouders, armen en medical taping.

Ik ben gespecialiseerd in Nek-, Schouder-, en Armklachten en Medical Taping. Sinds 2010 onderzoek en behandel ik dagelijks patiënten met Nek-, Schouder- en Armklachten. Daardoor heb ik veel kennis vergaard in (specifieke) aandoeningen in dit gebied. Daarnaast ben ik erg enthousiast over Medical Taping. Een tape techniek voor allerlei fysieke klachten van nekklachten tot verzwikte enkel en van hooikoorts tot menstruatiepijn. Niets is voor medical taping te gek.
Marchien Dost, fysiotherapeut bij DO IT.
Loading Quotes...